Bannere

Mangler du et indendørs eller udendørs banner? Så er du havnet det rette sted. Hos Raunsbæk Display & Print har vi nemlig mange års erfaring med at lave mange forskellige bannere.

Hvorfor bruge et banner?

Bannere er yderst effektive til at få synliggjort dit budskab eller din virksomhed. Det kan f.eks. være på en facade, et stillads eller til en messe. Bannere er især velvalgte til budskaber, du ønsker at eksponere over en længere periode, og skal de hænge udendørs, kan du løbende fange forbipasserendes opmærksomhed. Der findes mange forskellige bannerløsninger, store og små bannere, dobbeltsidet og enkeltsidet, for blot at nævne nogle. Det er stort set kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan bannere skal bruges i din markedsføring.

Bannere i forskellige materialer og størrelser

Vi kan lave bannere til forskellige formål, i adskillige størrelser og med et bred udvalg af materialer og efterbehandlinger. Af materialer kan bl.a. nævnes satinette, presenning, nonwoven, flagpolyester og polyester. Materialevalget afhænger af, hvad banneret skal bruges til. Stofbannere produceret i polyester er f.eks. velegnede til indendørs brug, mens valget af materiale til udendørsbannere, bl.a. skal tage højde for vind og vejrhold, og generelt skal udendørsbannere have en højere slidstyrke end indendørsbannere, hvorfor de ofte laves af presenning. Alle vores bannere er UV-resistente i op til 5 år, og de er lavet i et brandhæmmende materiale.

Vi laver også beachflag og reklameflag​

En anden form for bannere er beachflag og reklameflag. Et beachflag er et letvægtsflag, der er nemt at flytte rundt med, pakke sammen efter brug og oplagt at bruge til en messe, foran butikken, til et arrangement eller lignende. Det kan derfor også bruges både indendørs og udendørs og kan bl.a. købes med fod eller jordspyd afhængigt af, hvor det skal stå. Et reklameflag kaldes også et logoflag, fordi det er et flag med din virksomheds logo på. Mange virksomheder har reklameflag foran deres kontorer eller ude ved vejen, da det er en professionel måde at synliggøre virksomheden på – også på længere afstand, samtidig med at flagene skaber noget opmærksomhed i lokalområdet. Vi producerer både beachflag og reklameflag i forskellige størrelser og materialer, og vi laver ikke kun standardløsninger, men tilpasser flagene til netop dine behov. Fælles for alle vores flag er, at de produceres i et ekstra robust materiale, så de kan holde til vind og vejr. Dog holder flagene ikke for evigt og skal løbende udskiftes. Hvor tit afhænger bl.a. af flagenes placering og vejrforholdet.  

Lad os hjælpe dig med dine bannere og flag

Ønsker du at vide mere om vores bannere, beachflag og/eller reklameflag, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig til den bedste løsning, og vi laver skræddersyede produkter, så du kan få lige præcis det, du har brug for.